Compania noastra a fost infiintata in 2013 si are drept obiect principal de activitate, comercializarea masinilor de injectie mase plastice produse de firma Haitian International LTD, fiind distribuitorul oficial al acestei firme, in Romania.

Pentru a oferi clientilor nostri o gama completa de servicii, asiguram de asemenea si asistenta tehnica, lucrand in parteneriat cu diverse companii italiene cu o indelungata experienta in productia de masini de injectie mase plastice, vulcanizare cauciuc – IMG Macchine srl (www.imgmacchine.it) si matrite pentru prelucrare mase plastice – BIEFFE Moulds (www.bieffestampi.it).

Scurta prezentare  a companiei HAITIAN INTERNATIONAL LTD.      

Istoria societatii Haitian International Ltd. incepe odata cu sfarsitul anilor 1960. Totul incepe in 1966, avandu-l ca fondator pe dl. Zhang Jinzhang, in provincia Ningbo pe coasta de est a Chinei, cu o afacere de familie care consta in producerea de  masini de injectie de mase plastice.

Din acel moment si pana astazi, compania Haitian International Ltd. a reusit sa ocupe pozitia de lider printre producatorii din acest domeniu. Aceasta poseda 7 unitati de productie care acopera o suprafata de 1,2 milioane de metri patrati, cu 5.100 de angajati, si in care se produc anual peste 30.000 de mașini. In prezent, reprezentantele Haitian International Ltd. sunt localizate in intreaga lume, ocupand o pozitie foarte puternica in Europa.

Succesul clientilor este centrul de gravitate al abordarii, actiunilor si activitatii  Haitian International Ltd.

Dezideratul companiei este acela de a oferi tehnologie de o calitate ridicata la preturi accesibile, iar pentru aceasta isi concentreaza toata atentia pe inovatie.

Haitian International Ltd. este prezenta pe diferite piete cu trei branduri ce produc diverse tipuri de masini de injectie mase plastice:

Zhafir Plastic Machinery    -  sub acest brand sunt comercializate masinile de injectie complet electrice destinate aplicatiilor high tech.

Haitian Plastic Machinery –  masini hidraulice pentru aplicatii standard.

Tianjian Plastic Machinery – brand ce a luat nastere ca urmare a dorintei de a acoperi si piata emergenta a produselor din material plastic ce implica un design simplu si costuri reduse de productie.

In 2012 Haitian International Ltd. a livrat 22.000 de Echipamente de injectie mase plastice, in peste 130 de tari din intreaga lume.