Expo Plast 2015, Romexpo, Bucuresti

10 July 2015
 July 10, 2015
Category: Uncategorized

EXPOPLAST2

 

 

 

La editia din acest an a targului EXPOPLAST ce se va desfasura in perioada 8 – 11 Septembrie, la Romexpo - Bucuresti, o masina de injectie ZERES cu o forta de inchidere de 1200 kN, va putea fi vazuta de catre vizitatori in cadrul standului  nostru.

In Iunie 2014 Zhafir Plastics Machinery GmbH(www.zhafir.com), filiala din Germania a firmei Haitian, a lansat seria de masini de injectie mase plastice ZERES, serie hibrida construita din dorinta de a oferi producatorilor de mase plastice, mai multe optiuni de injectie electrice.

In sase luni de la lansarea sa, mai mult de 50 de unitati au fost deja vandute in Europa, inclusiv in Romania(in industria de automotive).

Masina hibrida de injectie ZERES este disponibila cu forte de inchidere cuprinse intre 400 si 5500kN, si poate fi utilizata pentru diverse aplicatii tehnice, sisteme de inchidere, in industria de automotive.

Conceptul de actionare al acestei serii este urmatorul:

concept de actionare Injectia si deschiderea/inchiderea matritei sunt actionate electric, ceea ce duce la obtinerea unei constante a procesului, unei precizii ridicate, protectii a matritei si o economie de energie considerabila.

 

Unitate de inchidere servo electrica Unitate de injectie servo electrica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ejectorul, extractorul de miez si ghidajul duzei sunt actionate hidraulic, avantajele ce rezulta sunt: mentinerea contrapresiunii ejectorului in timpul ciclurilor, debit marit si presiune de atingere duza, ajustabila.

Miscare hidraulica duzaMotoare servo electrice

 

 

 

 

 

 

 

 

Va invitam asadar sa ne vizitati standul in perioada 8 – 11 Septembrie in cadrul EXPOPLAST, acolo unde va veti putea convinge de beneficiile si caracteristicile acestei noi solutii de injectie mase plastice, ZERES.

 

Comments are closed.